Word Lid
menu
Word Lid

Home / Nieuws / Scherpenheuvel-Zichem: Vlaams Belang vraagt agenda raden opnieuw uit te hangen

Scherpenheuvel-Zichem: Vlaams Belang vraagt agenda raden opnieuw uit te hangen
Lokaal @ Vlaams Belang

Fractievoorzitter Suzy Wouters vroeg in de gemeenteraad van 22 september aandacht voor "duidelijke en laagdrempelige communicatie" vanwege het stadsbestuur: "Onze fractie is er voorstander van om bijvoorbeeld de agenda van de gemeenteraad aan de uitgang van het stadhuis opnieuw aan het prikbord uit te hangen zoals dat tot voor kort gebeurde, ook al is dit niet meer verplicht."

"Ik vind ook deze kleine elementen zeer belangrijk", zegt de Vlaams Belang fractieleidster. "De nieuwe stedelijke webstek staat nog niet volledig op punt en is niet altijd even duidelijk. Bovendien werpen politiek ge├»nteresseerde mensen die in het centrum passeren graag al eens een blik op het uithangbord. Dat heeft een blijvende meerwaarde" aldus Wouters. De meerderheid was enigszins verwonderd maar toch blij met de interesse van de burgers en wil op de vraag van raadslid Wouters ingaan. 

"Verschillende bewoners hebben mij hierover aangesproken" stelt ze. "Niet iedereen heeft een computer of een smartphone om de stedelijke website te bezoeken. Bovendien is de nieuwe website nog niet optimaal uitgewerkt. Je moet voor sommige zaken te lang zoeken. Er zijn punten die beter zijn geworden maar op sommige vlakken is het een stap terug. Men heeft me beloofd met mijn opmerkingen rekening te zullen houden. Burgers kunnen zoals steeds met al hun vragen bij mij terecht!"