menu
Word Lid
Op 15 oktober thema-avond energie in Scherpenheuvel-Zichem

Specialist en Vlaams Belang kamerlid Reccino Van Lommel spreekt op zaterdag 15 oktober voor de afdeling Scherpenheuvel-Zichem en alle geïnteresseerden over het actuele thema energie. Hij verklaart hoe het in dit land is gesteld met met energieproductie, kostprijsberekening en wie er met de winsten gaat lopen en geeft de visie van het Vlaams Belang mee. De avond is gratis en staat open voor iedereen! 

"We hebben reeds maanden te maken met torenhoge energieprijzen en één de moeilijkste winters van de afgelopen decennia ligt voor ons", stelt de voorzitter voor de plaatselijke Vlaams Belangafdeling Joris De Vriendt. "Europa is in crisis. België heeft haar beleidsinstrumenten uit handen gegeven. We staan voor moeilijke tijden. Onze energievoorziening moet gewaarborgd zijn en betaalbaar blijven. Het Vlaams Belang maakt duidelijke analyses en heeft een aantal mogelijke pistes die tot oplossingen kunnen leiden hoewel de lang opgebouwde schade niet op één-twee-drie kan opgelost worden. Daarom hebben wij Reccino Van Lommel, onze energiespecialist uit het federaal parlement uitgenodigd om ons dat eens allemaal duidelijk te schetsen."  

De afdeling vraagt ook om aan iedereen die verandering en oplossingen voor de huidige uitdagingen wil zien om de Vlaams Belangboodschap uit te dragen. De Vlaamsnationale partij ziet dit ook als aanloop naar het verkiezingsjaar van 2024: "Wie een ander beleid wil kan niet om onze partij heen. Wij vragen aan onze leden en sympathisanten nu al te beginnen met de voorbereidingen van de komende verkiezingen die eindelijk echte verandering moeten brengen" aldus De Vriendt. 
Het Vlaams Belang heeft zich tot doel gesteld in 2024 afgetekend de grootste Vlaamse partij worden. 

"Lokale politieke activiteiten moeten mensen informeren en warm maken voor onze oplossingen!" besluit de plaatselijke voorzitter. "De avond staat voor iedereen open, we verwelkomen de deelnemers met een drankje en hapjes. Deelname is gratis. De inleiding wordt gegeven door  plaatselijk Vlaams Parlementslid Suzy Wouters."

Thema-avond energie.
Zaterdagavond 15 oktober 2022, 19.30 uur,
zaal ‘t Klaverke, Houwaartstraat 336, 3270 Scherpenheuvel-Zichem
aan de kerk van Schoonderbuken.


ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF